Categorie: Proiect național
Cărbune pirolitic din deșeuri vegetale modificat în beneficiul agronomiei și mediului
Categorie: Proiect național
ADER 1.4.4 / 19.09.2019 – Identificarea, evaluarea, testarea, dezvoltarea și validarea metodelor de analiză a nutrienților și contaminanților din inputurile utilizabile în agricultura ecologică
Categorie: Proiect internațional
Sistem integrat de bioremediere – biorafinare utilizand specii halofite.
Categorie: Proiect național
Sisteme naturale fenolice de protecție antioxidantă pentru lipide alimentare obținute din specii de arbuști din genul Vaccinium și evaluarea bioaccesibilității pe parcursul digestiei gastrointestinale
Categorie: Proiect internațional
Dezvoltarea de tehnologii de procesare inteligente, de aditivi alimentari și coloranți naturali, crearea de material suport pentru un cod de practici în scopul creşterii sustenabilităţii și acceptanţei consumatorilor de produse alimentare ecologice
Categorie: Proiect național
Testare şi optimizare Sistem Horticol Vertical Eco-sustenabil şi Cost-eficient cu randament înalt de producție
Categorie: Proiect național
Valorificarea sustenabilă a deșeurilor de plante medicinale și aromatice în vederea obținerii de produse cu valoare adăugată
Categorie: Proiect internațional
Elaborarea de standarde de calitate și metode de prelucrare optimizate pentru produse ecologice
Categorie: Proiect național
Reciclarea deșeurilor viticole prin biotehnologii de creștere a ciupercilor comestibile pentru obținerea de produse alimentare și fertilizanți agricoli naturali
Categorie: Proiect național
Model demonstrantiv de biotehnologie fungică pentru conversia completă a deșeurilor lignocelulozice sub formă de materiale biodegradabile și alimente naturale
Categorie: Proiect național
Modernizarea sortimentului de căpșun prin introducerea în cultură a unor genotipuri valoroase
Categorie: Proiect național
Sistem integrat de management (SIM) ecologic al riscurilor fitosanitare prin metode complexe de gestionare durabila a agroecosistemelor
Categorie: Proiect Internațional
VIRAL contribuie la ridicarea nivelului de cunoștințe, competențe și aplicații privind utilizarea TIC în educația din domeniul agriculturii.
Categorie: Proiect internațional
Prevenirea contaminării apelor din sursele punctuale cu produse de protecție a plantelor prin îmbunătățirea competențelor profesionale ale specialiștilor in domeniu
Categorie: Proiect internațional
Detecția timpurie a agenților patogeni de depozit ce afectează fructele de măr și păr
Categorie: Proiect naționale
Categorie: Proiect internațional
Building an Excellency Network for Heightening Agricultural economic research and Education in Romania
Categorie: Proiect internațional
Rețeaua europeană a fructelor
Categorie: Proiect internațional
Identificarea soluțiilor de procesare pentru a spori siguranța, calitatea generală și valoarea nutrițională a fructelor (Ensuring quality and safety of organic food along the processing chain)
Categorie: Proiect internațional
Un efort mare de extindere a termenului de valabilitate și de îmbunătățire a calității alimentelor, reducând în același timp risipa de ambalaje. (Improving food safety through the development and implementation of active and biodegradable food packaging systems)
Categorie: Proiect internațional
Breeding programme for the development of a New Improved Camelina Variety
Categorie: Proiect Național
Cercetări privind variația genetică, analizată prin tehnologia de secvențiere de ultimă generație – NGS, la speciile legumicole și pomicole de interes economic, în vederea genotipării acestora și obținerea unei baze de date a variațiilor genetice specifice speciilor autohtone
Categorie: Proiect Național
Tehnologie pentru tratarea biologică a solului cu bioinoculanți microbieni
Categorie: Proiect Național
Tehnologii ecologice post-recoltă
Categorie: Proiect Național
Identificarea și dezvoltarea unor noi verigi tehnologice in sprijinul managementului integrat al acarianului galicol al plantelor de goji, Aceria kuko, la goji